Szaunázni Budapesten a Marina mellett „nomád” körülmények között? IGEN, lehetséges!
Szép június végi kánikulai vasárnap reggelre virradtunk, 17:00-ra meg volt beszélve, hogy látogatásomat teszem, kisebb baráti társaságommal a Sauna Camp Budapest „táborába”. Oliverrel, az ötletgazdával, emailben egyeztettük le előtte a részleteket, viszont van egy nagyon jó foglaló felületük a weboldalukon (www.saunacampbudapest.com) ami nagyon informatív és felhasználóbarát. A megbeszélt időpontban ott is lettünk, a szauna sátrak a Budapest Evezős Egyesületterület területén található a Népsziget csücskében. Autóval jól megközelíthető, de akár a M3-al is, Gyöngyösi úti metró megállónál kell leszállni és a Marinapartig teljesen le a partra egy sétálós bekötő hídon keresztül közelíthető meg a helyszín, akár autóval itt is meg lehet állni és átsétálni, ha nem akarunk tekeregni. Öltöző helyiség is biztosított, mi azt nem vettük igénybe, nem volt szégyenlős a csapa.? Itt minden mobil. Van egy hidegvizes zuhanyzó, 3 mobil szauna sátor, amiből 2 volt akkor üzemképes, kis fa tüzelésű kályhával, a harmadikban masszázst lehetett igény bevenni. Tiszteletünkre grill vacsorát rittyentettek csevapcsicsa volt a menü, ami igazán ízletes volt és jól esett a szaunázás után.

A szaunák ’furcsák”, hiszen speciális anyagból (totál nem természetes), tűzálló cucc, nem ég, csak olvad azt mondták. ? Viszont nagyon jó hőtartó, 70-80 fokra is fel tudtuk melegíteni. nem alkalmasak programok tartására, de nem is arra lettek kitalálva. 4 mentet mentünk, klassz élmény volt, hogy a Duna partján, majdhogy nem a belvárosban szaunázhattunk!

Ajánlom mindenképpen azoknak, akik keresik a különlegességeket és szeretik a „nomád” körülményeket, továbbá azoknak is akik egy jó kenu, kajak, vagy akár SUP-ozással kötnék össze a szaunázást!

Nekünk egy vasárnap kora esti programnak kitűnően megtette az élmény!

Köszönjük szépen, még biztosan visszatérünk!

dr.Szauna

A szaunáSOK kézikönyve!

Az összes dr.Szauna által szervezett eseményt megtalálod a FACEBOOK-on és ITT a blog-on is!
dr.Szauna HÍR(level)EKért KLIKK!
Még több élmény, még több infó, még több szaunás, még több... szaunáSOK
Szeretnél hírt adni magadról? Ilyen és ehhez hasonló cikkekben szerepelnél? Észrevételed, mondandód van? Írj bátran, klikk IDE!
Keress, Kövess, Likeolj, Sharelj...

Facebook Instagram YouTube

drSzauna.hu | szaunaSOK.hu | SzauNaTurista.hu | SzaunaZona.hu

szaunáSOK.hu, Magyarország Legnagyobb FÜGGETLEN Szaunás Közössége! Alapítva: 2013!