Sikerült egy újabb budapesti gyöngyszemet a Sauna Bearlang-ot tesztelnem március 17-én szerdán…

Két „legyet is” le tudtam csapni, szokás mondani, egyik a hely maga, amit tesztüzem közben próbáltunk, a másik Fekete István szaunamester kolléga munkássága.

Adódott a lehetőség, hogy a mehessek tesztüzemre…Éltem is vele! A neve jól mutatja, a helyiség olyan „barlangos” hatást kelt. Két szintes családi ház alsó szintjét alakította át a tulajdonos, maximális odafigyeléssel jó minőségű anyagok felhasználásával.

4 program volt betervezve, 16:00-19:00 között, a végén pedig gyomrunkat kényeztettük gurmet, incsiklandozó étkekkel. 

István igazán kitett magáért, először tartott az itt lévő fatuzeléses szaunában programot. Mind a 4 felöntésen igazán jól sikerült megszaunáztatnia bennünket, ez úton is Köszönöm az élményt!

Kicsit visszakanyarodva a helyhez, öltöző részen, várt minket egy padkendő, törölköző, szaunaszoknya, ruha a hölgyeknek, ők két méret közzül is tudnak választani! Minden logózott, így nem érdemes „jó magyar” módjára hazavinni, lebuksz, hogy honnan hoztad, így ez eszedbe se jusson! 🙂

Kettő kisebb pihenő terület van és egy 6 fős zuhanyzó, mindenhol láthatóan minőségi anyagoat használtak. A szauna maga nagyon hangulatos, szintén prémimu kategóriás, a kályha bitang erős és meleg, fatüzeléses, így teljesen más atmoszférát ad a „szentéjnek”. 

Az udvar még kivitelezés alatt… Kis terület, ahova szellőzni ki tudunk most menni, későbbiekben itt napozni és jakuzzizni is lehet majd.

Tervek szerint 1 turnusban 3-4 óra, maxumum 20 fő lehet jelen, én azt kicst soknak érzem a terület nagyságát és a pihenő részek méreteit figyelembe véve. Nekem olyan nagyon max. 15 fő lenne a szimpatikus. Turnusonként lenne 4 felöntés és a grill kaja a végén, ami szintén magas minősget képvisel, kacsamell, lazac, gomba, zöltségek, különböző mártások!

A hely megitélésem szerint nagyon jól fog menni, a hétköznapokban ideális kikapcsolódi lehetőség, prémium minőségen. Nekem a „day spa” típusu helyeket idéző hangulat és élmény jutott eszembe mikor ott jártam!

Igazán örülök, hogy ilyen is lett/lesz Budapesten, már nagyon kellett, sok sikert sok-sok szép szaunás éményt kívánok Szépkúti Lacinak és jövőbeni vendégeinek! Biztosra veszem menni fogok még! 🙂 

dr.Szauna

A szaunáSOK kézikönyve!

Az összes dr.Szauna által szervezett eseményt megtalálod a FACEBOOK-on és ITT a blog-on is!
dr.Szauna HÍR(level)EKért KLIKK!
Még több élmény, még több infó, még több szaunás, még több... szaunáSOK
Szeretnél hírt adni magadról? Ilyen és ehhez hasonló cikkekben szerepelnél? Észrevételed, mondandód van? Írj bátran, klikk IDE!
Keress, Kövess, Likeolj, Sharelj...

Facebook Instagram YouTube

drSzauna.hu | szaunaSOK.hu | SzauNaTurista.hu | SzaunaZona.hu

szaunáSOK.hu, Magyarország Legnagyobb FÜGGETLEN Szaunás Közössége! Alapítva: 2013!