2018. november 3-án volt szerencsém Magyarhertelendre a Termálfürdőbe látogatni, azon belül is elsősorban a szauna parkjában megrendezésre kerülő SzaunaVarázs rendezvényre, ami méltón viseli ezt a nevet.

Szombat reggel indultunk, én már tudtam, hogy nagyon jó nap elé nézünk, nem is lett ez másképp. Idén negyedik alkalommal lett megrendezve az esemény, az Endorfin szauna megnyitásának 4.évének tiszteletére, igen már 4 éve, hogy élvezzük a pozitív hatásait a szaunának..:)

10+1 program lett meghirdetve, és ahogyan már szinte hagyomány, a benti kisszaunában is lettek jelentkező szaunamesterek, akik minden óra félkor tartottak plusz felöntéseket, akiknek nem lett volna elég a főműsor.

Nagyon örültem, hogy le tudtam menni, hiszen régóta megszerettem volna már nézni Ambrus Bálintot, személyesen még nem ismertem, most végre összejött, az El Matador darabját sikerült megnéznem, nagyon ügyes, tehetséges srác, szép karrier áll még előtte, és kellő alázattal van a szakma és közönség iránt. Hajrááá Bálint! Én veled vagyok! ☺

Persze nem feledkezem meg a Többiekről sem, Monoszlai Ági a tőle megszokott szeretettel adta elő a nyitó ceremóniát, Csaba Tünde büszkén mutatta be nekünk új „Code”-ját, Baráth Peti kétszer is ámulatba ejtette a közönséget, Egri Csabi szintén kétszer „robbantotta fel a „szaunát, Papp Fédra „show”-ját láthattuk, Páldesz Dikó pedig a vadnyugatra kalauzolt bennünket, és a végén pedig jött az ALLstars, ami mindig egy felejthetetlen, egy bohém, egy…
A délutántól késő estig tartó program, mindenki számára maradandó élményt nyújtott.
Hertelenden már többször jártam, többször írtam róla, mindig kedves emberek mindig kedves környezet, és mindig jó hangulat vár, ha ide jövök, de úgy láttam nem csak engem, mindenki

Így ha még nem jártál itt, feltétlen tedd rá a bakancslistádra, hiszen Hertelend megér egy estet!

Köszönöm, hogy ott lehettem, köszönöm a sok szép élményt és köszönöm, hogy vagy Hertelend! Boldog Születésnapot Kívánok! Endorfin!

A szaunáSOK kézikönyve!

Az összes dr.Szauna által szervezett eseményt megtalálod a FACEBOOK-on és ITT a blog-on is!
dr.Szauna HÍR(level)EKért KLIKK!
Még több élmény, még több infó, még több szaunás, még több... szaunáSOK
Szeretnél hírt adni magadról? Ilyen és ehhez hasonló cikkekben szerepelnél? Észrevételed, mondandód van? Írj bátran, klikk IDE!
Keress, Kövess, Likeolj, Sharelj...

Facebook Instagram YouTube

drSzauna.hu | szaunaSOK.hu | SzauNaTurista.hu | SzaunaZona.hu

szaunáSOK.hu, Magyarország Legnagyobb FÜGGETLEN Szaunás Közössége! Alapítva: 2013!