Eddigi legklasszabb Budapest környéki szaunás mobil élményét kaptam meg a közelmúltban. Más szauna tesztelése volt beütemezve, a délegyházi úszó-szauna, ami már nem is úszik és nem is úgy néz ki…, így inkább azt hagytuk és kellett egy gyors más megoldás, így megkaptam néhány barát hívását követően a „sauna to go” elérhetőségeit, mint új opció.

Sajnos az eredeti tervet nem tudtuk megvalósítani a srácokkal, mármint azt, hogy másnap reggelre jöjjenek ki a „délegyi nudira”, ami amúgy maximálisan érthető is, hiszen este 22 órakor kerestük meg őket, és másnap reggel 10- re lett volna ideális, viszont elárulták, hogy egyébként egy üdülőtelepen van „fixen” a szauna Szigethalmon, így vasárnap délutánra ott is lettünk gyorsan és szaunáztunk egy (sok) hatalmasat.

8an jöttünk össze, nagyon szuper csapat, nagy örömünkre a Steierlein házaspár is velünk tartott. Képekre kattintva teljes bemutatót találsz a szaunáról.

 

Steierlein Tomi 2 nagyon durva és nagyon  „wow” & „ahaa” felöntést tartott, a jelszót most nem írnám le mi volt, de volt amikor már nagyon fájt… 🙂 Aki ott volt tudja, aki nem, legközelebb majd jön velünk és megtudja!

Készítettem egy videót is, talán így jobban látható milyen is ez az egész. A Duna ráckevei ágában lehet, tudtunk merülni, igazán klassz megoldás, és szuper élmény volt.

Jövő nyáron biztosan megyünk még, ezt ismételni kell! 🙂

Köszönöm az élményt és a klassz társaságot!

dr.Szauna

A szaunáSOK kézikönyve!

Az összes dr.Szauna által szervezett eseményt megtalálod a FACEBOOK-on és ITT a blog-on is!
dr.Szauna HÍR(level)EKért KLIKK!
Még több élmény, még több infó, még több szaunás, még több... szaunáSOK
Szeretnél hírt adni magadról? Ilyen és ehhez hasonló cikkekben szerepelnél? Észrevételed, mondandód van? Írj bátran, klikk IDE!
Keress, Kövess, Likeolj, Sharelj...

Facebook Instagram YouTube

drSzauna.hu | szaunaSOK.hu | SzauNaTurista.hu | SzaunaZona.hu

szaunáSOK.hu, Magyarország Legnagyobb FÜGGETLEN Szaunás Közössége! Alapítva: 2013!