Nyugodt szívvel állíthatom, hogy idén ősszel test nem marad szárazon és a szemeink sem maradnak látvány nélkül. Nyár elején volt szerencsém Aszódi Zoltánnak köszönhetően betekintést nyerni eddigi legjobbnak, legszebbnek ígérkező budapesti szaunás hely építési munkálataiba! A szauna mindent visz!

Tavasz végén tudtam meg, hogy Zoli barátjával egy új projektbe vágta a fejszét, egy turistaházat és kertben lévő faházat egy szaunás szolgáltató házzá alakítanak át. Nem akármilyen a terület és a helyszín! Maga a terület Normafa, Budapest legszélén van, fenn a „hegy” tetőn 400 m-rel Budapest felett, Az Északi szemétégetőtől egészen Százhalombattáig ellátni, csodálatos panoráma terül el a lábaink előtt, szó szerint, hiszen a szauna a kertben található, és úgy lesz kialakítva a majd 45 fős kabin, hogy full panorámaüveges lesz, s egész Budapest látszódni fog majd miközben izzadunk!

A szauna előtt, mellett lesz majd 2 dézsa, s tervek szerint később még  egy kisebb szauna is, de az majd még a jövő zenéje.

Nem csak izzadni, hanem túrázni is lehet, vezetett utakat terveznek, hiszen az erdő a szomszédban van.

A főépületben lesz kialakítva az öltöző, pihenő és egy tálalót terveznek még.

Én nagyon szurkolok, alig várom már a megnyitót, és hogy kipróbálhassam milyen az, amikor a szaunázás a helyére, a természetbe kerül, itt Budapesten is!

A helyről még biztosan sokat fogunk hallani, és sokat fogok írni is!

A szaunáSOK kézikönyve!

Az összes dr.Szauna által szervezett eseményt megtalálod a FACEBOOK-on és ITT a blog-on is!
dr.Szauna HÍR(level)EKért KLIKK!
Még több élmény, még több infó, még több szaunás, még több... szaunáSOK
Szeretnél hírt adni magadról? Ilyen és ehhez hasonló cikkekben szerepelnél? Észrevételed, mondandód van? Írj bátran, klikk IDE!
Keress, Kövess, Likeolj, Sharelj...

Facebook Instagram YouTube

drSzauna.hu | szaunaSOK.hu | SzauNaTurista.hu | SzaunaZona.hu

szaunáSOK.hu, Magyarország Legnagyobb FÜGGETLEN Szaunás Közössége! Alapítva: 2013!