Sok élmény, sok érzés, sok minden kavarog még mindig bennem, így közel egy hónappal a rendezvény után.. Idén újra az a nagy megtiszteltetés ért, amit ezúton is Hálásan Köszönök, hogy zsűrizhettem immáron másodjára megrendezésre került 2 napos eseményen. Rengeteg újítás, rengeteg új mester, és a régi jó hangulat! Tavalyi élményem ide kattintva olvashatod újra. A Hertelendi Termálfürdő egy nagyon klassz családi vállalkozás, nagyon barátságos hangulata van, és roppantul szép környezetben helyezkedik el. Kedves személyzettel rendelkezik, igaz, amint megtudtam, ott is küzdenek a munkaerőhiánnyal, mint szinte mindenhol, minden területen az országban. Mindennek ellenére a két napot gördülékenyen sikerült megszervezni, az egyéb buktatók mellett. Köszönet Mindenkinek, aki részt vállalt benne!

img_1492.jpgforrás: dr.Szauna

Szombat reggel érkeztem, ahol tájékoztatták a zsűrit az idei legnagyobb és szerintem legjobb változásról, hogy szöveges értékeléseket fognak a mesterek visszakapni. Több szempont alapján többféle nézőpontból. Megkapják a visszajelzést, hogy mely területek jók, tökéletesek, és melyek a fejlesztendőek. Szerintem zseniális… Ezért külön köszönet jár Monoszlainé Bors Áginak, aki energiát és időt nem sajnálva állította össze számunkra a rendszert! Köszönöm zsűrizőtársaimnak is az alázatos munkát, Zoltai Erikának, Komjáti Anikónak, Bagó Gábornak és Verebi Zoltánnak. A és B csoportra voltunk osztva, ám nem volt tiltva az átjárás, sőt, ha tehettük a legtöbbre be is ültünk. Én éltem a lehetőséggel, egy programot sem hagytam ki idén. Tavaly egyet hagytam ki, azt azóta is bánom, ugye, Baráth Peti. 🙁 23 induló volt, és  23 szuper programot láthattunk, ki ügyesebben, ki kevésbé tudta előadnia magát, ez pusztán rutinján, gyakorlottságán múlott, volt ki határokat feszegette, volt ki biztos jól bevált tudását, volt aki komfortzónájából kilépve brillírozott. Mindenki önmagához képest sokkal jobbat mutatott, mint amit láthattam tőle legutóbb.

img_1491.jpgforrás: dr.Szauna

Örültem, hogy végre megismerhettem, találkozhattam, láthattam (végre) szaunában: Hruskó Csabát, akit csak bíztatnék bátrabban használni karjait, Polgár Tibort, aki igazán beleadott apait anyait, még a vállát is jól megdolgoztatta, Major Mátét, kinek mozdulatai kellemesek és igazán tehetséges, Jobbágy Edinát, aki egy igazi eredeti saját zenés performance-val érkezett, Duray Gergelyt, ki frissen végzett létére igazán ügyes, Nagy Zoltán zenéje, megjelenése igazán klasszik volt számomra, Csapó István, aki igazán alázattal volt a szauna szelleméhez, Riedl László, aki számomra az egyik igazán nagy durranása volt a két napnak, Devecsai Péter, akitől megkaptuk aztán az igazi forróságot, Nyizsnyovszki Erika, egy igazán kellemes jelenség a szaunában, és végül, de nem utolsó sorban az első bálozók közt nálam, Gellén Ágnes szintén frissen végzett igazán tehetséges hölgy.

img_1482.jpgforrás: dr.Szauna

A régi motorosok; Szabó Gyula felrobbantotta a szaunát, Csaba Tünde kecses kellemes mozgása, zenéje elvarázsolt, Bogádi Nikoletta rettentően sokat fejlődött mióta nem láttam, Borbély Nauzika szintén napról napra jobb, látszik az alázat a szauna szeretete iránt, Egri Csaba erős lecsapásaitól borzongtam, egy igazi ikon a szakmában, Szabó Zoltán az örök MESTER csupa nagybetűvel, akinek a programjára úgy gondolom mindannyian még sokáig emlékezni fogunk (jó értelemben!!!!), Molnár István, szívetmelengető története és utánozhatatlan mozgása verhetetlen, Paldesz Ildikó fejlődött a legtöbbet meglátásom szerint, Ő egy igazán csupa szív teremtmény, Garaicsné Farkas Evelin aki már nem tud hibázni, már szinte nincs hova fejlődnie, Tótfalusi Roland, tavalyi önmagához képes 180 fokos fordulat, remek program a komfortzónán kívül, Csősz Tibor, csak ámultam és bámultam, Bartha Gábor utolsókból így lesznek az elsők, nah, de a viccet félretéve, zseniális minden együtt volt, igazi Klasszik! Remélem senkit nem felejtettem ki, igazán klassz két napot tölthettem el azok körében akik miatt ülök ide a gép elé, és írom élményeim, akik adnak erőt ahhoz, hogy igen, kell ezt a kultúrát terjeszteni, és minél több emberhez eljuttatni, azt, hogy minél többőtöket megismerjék, hogy tudják milyen klassz emberek vagytok, hogy mindannyian egyéniségek vagytok!

img_1490.JPGforrás: dr.Szauna

Hogy igen, itt vagytok, vagyunk egy nagyon klassz társaság, akik együtt egymásért egymást segítve, támogatva szaunáztatják a vendégeket. Ez nem egy család szerintem, ez jóval több annál! És ezt az érzést, élményt mindenkinek át kell élnie, meg kell élnie! Hálásan Köszönöm, hogy vagytok, és maradjatok is ilyenek addig ameddig csak tudtok!

A szaunáSOK kézikönyve!

Az összes dr.Szauna által szervezett eseményt megtalálod a FACEBOOK-on és ITT a blog-on is!
dr.Szauna HÍR(level)EKért KLIKK!
Még több élmény, még több infó, még több szaunás, még több... szaunáSOK
Szeretnél hírt adni magadról? Ilyen és ehhez hasonló cikkekben szerepelnél? Észrevételed, mondandód van? Írj bátran, klikk IDE!
Keress, Kövess, Likeolj, Sharelj...

Facebook Instagram YouTube

drSzauna.hu | szaunaSOK.hu | SzauNaTurista.hu | SzaunaZona.hu

szaunáSOK.hu, Magyarország Legnagyobb FÜGGETLEN Szaunás Közössége! Alapítva: 2013!