2017.10.21-23 – Vintage CottageBalatonfüredSzauna és Gasztró Élményzóna – Paldesz Dikó, Steierlein Dóra, Peringer Tibor, Molnár István (Szaunamester Délipart), Szabó Zoltán

Jajj annyira jó volt, hogy nem is tudom hol kezdjem…

Szombaton vacsora előtt nem sokkal érkeztünk meg a helyszínre, a ház Ura, Gulácsi Lóránd körbevezetett minket az igen hangulatos ízlésesen felújított házban. Maga a rendezvény központi helyszíne a ház udvara volt, ahol több sátor is fel volt állítva, hátsó részen három masszázs bungaló, az István által üzemeltetett mobil szauna körül pedig pihenőnek, öltözőnek kialakított sátrak voltak leverve. Még egy mobil jakuzzi is helyet kapott a kertben.

Nézd meg a videót, amelyet a helyszínen készítettem…

Szombat estére borvacsora volt meghirdetve, egy igen hangulatos pince étterembe mentünk (Horváth-ház), ahol három fogásos igen finom vacsorát kaptunk, mellé pedig a Tagyon Birtok kellemes borait kóstolgattuk. Vacsorát követően sikerült még 4 felöntésben részesülnünk, mind a 4 mester 1-1 programot tartott. Dóri tüzessége, Dikó reptetése,  Tibi kencése, István meditatív felöntései egyszerűen nagyszerűek. Zoli már sajnos nem tartott, ő délután főleg masszázsban jeleskedett:-))  Úgy hajnali egy körül nyugovóra tértünk.

A mobil szauna még mindig elkápráztatott a maga hangulatával, belső illatával, nagyon természetközeli, természetbarát szauna. Aki csak teheti, keresse fel, felejthetetlen élményt nyújt!

Másnap 11 óra körül indultak a programok, vasárnapra Dikó, István és Tibi maradtak mint profi mesterek, így volt lehetőség hobbi mestereknek is bizonyítani, így került a képbe Mátyás, aki mint megtudtuk, kínaiak közt, híres hírhedt „NagyMester”. Brigi is próbára tette magát, így sikerült neki a nap legmelegebb, legfantasztikusabb, legemlékezetesebb felöntését megtartania, így a közönségdíjat be is zsebelte magának erre a napra. Nap folyamán összesen több, mint 15 felöntést biztosan kaptunk, jobbnál jobb élményeket varázsoltak nekünk. Köztük volt a méltán híres ” Lukács Himnusz” is.

Napközben sajnos megjött a rossz idő, eső, szél, így a vasárnapra tervezett hajókázás elmaradt. Szerencsére a masszázsok nem, így Dikótól kaptam egy pompásat.

Büfé ebédet nem sokkal dél után szolgálták fel, a fejedelmi szintén három fogásos vacsorát este pedig a Első Füredi Sörházban fogyasztottuk el némi sör kóstolása mellett. Vacsorát követően még három ütős  felöntést kaptunk, az elmaradhatatlan bulis Dikós Despacito és Pink formájában, és még Tibi is rátett egy lapáttal, azt követően tértünk nyugovóra.

Kérdezősködtem, mivel mi csak szombat estére tudtunk lemenni, hogy mik voltak a történések előtte. A nulladik napon csak a mesterek és szűk baráti társaság volt, szombat napközben volt a legerősebb forgalom, ekkor két turnus is vitorlázott, folyamatosan mentek a masszírozások, felöntések.

klikk a képre, galéria nyíllik

Felejthetetlen emlékeket kaptunk, ahogy meg volt hirdetve,  valóban szaunás-gasztrós élményekkel  gazdagodtunk.

És hogy miért lett az alcímnek adva az ami, hát azt nem árulom el, aki ott volt tudja, aki nem, az járjon utána… 🙂

Hálásan Köszönöm a sok szép élményt!

dr.Szauna

 

Havonta SzaunaSapkát sorsolok KLIKK!

Még több élmény, még több infó, még több szaunás, még több… szaunáSOK

Szeretnél hírt adni magadról? Ilyen és ehhez hasonló cikkekben szerepelnél? Észrevételed, mondandód van? Írj, klikk IDE!

Keress, Kövess, Likeolj, Sharelj…

Facebook G+ Instagram YouTube

MindenAmiSzauna.hu | SaunaTours.hu | SzaunaZona.hu | szaunaSOK.hu