2017.08.25. – Club AligaBalatonaligaMolnár István (Szaunamester Délipart)

Végre úgy alakítottuk a programot, hogy Istvánhoz is eljutottunk. Juhhé! Nagyon sajnálom, hogy csak így a „szezonja” végére. Ígérem, jövőre többet megyünk, mert „iszonyatosandurvánjóélmény”. Na de ne szaladjunk ennyire előre.

Kellemeset a hasznossal kötöttük össze, balatonfüredi 7vége volt betervezve, s odafele, péntek este benéztünk végre sokat tervezgetett aligai mobil SzaunaZónába! Korábban értünk le, így is volt tervezve, még körbenéztünk a területen erre még sosem jártunk, felfedeztük a parkos-partot, kellemes, hangulatos helynek tűnt.

img_3455_ok.JPGSzaunaZóna panoráma / foto: dr.Szauna

István, nem sokkal fél nyolc után jelent meg a tett helyszínén, s egyből be is gyújtotta a kályhát, nem sokkal 8 után már bent is ültünk az első felöntésen. Az utánfutó, közvetlenül, (kb. 15 m) a parton van, pihenőszékekkel, asztalkával,mindennel felszerelve ahogyan azt kell. Ami emeli a komfortérzetet, hogy a lejáratnál (Balatonba lépcső) közvetlenül van egy zuhanyzó, így merülés előtt-után lehetett tusolni, nagyon jóóó.

img_3460_ok.JPGszauna belső / foto: dr.Szauna

A szaunakabin maga egy lakókocsis utánfutó átépítve ,egy fatüzelésű kályhával megtunningolva, összesen max 10 fő fér el viszonylag kényelmesen.  Bent az atmoszféra igazán érdekes, mivel 2 sor pad van, így a fenn ülők feje fölött jobb esetben is csak néhány cm van a plafontól, így amit ráönt a mester vizet, azt gőz formájában egy az  egyben megkapja a felső soron ülő delikvens. Nagyon jól tartja a hőt, nem volt olyan érzetünk, hogy elszaladt volna valamerre a meleg. Kellemes belső „gyári” illatát még most is az orromba érzem, remekmű! 

Leírhatatlan élményt nyújt az, hogy a melegről egyenesen a legnagyobb magyarországi  természetes merülőmedencébe lehet belehuppanni és nézni a csillagos eget. Ezt át kell élni, meg kell élni! Csodálatos…

Összesen 4 felöntést tervezett nekünk  István, ebből 1 mézes volt, s jó volt úgy bekenni magunkat hogy a friss levegőre kijőve tehettük mindezt meg. Sajnos későre járt, így az utolsó felöntésre már nem tudtunk maradni, de ami késik nem múlik, bízom benne most a záró héten eljutunk még hozzá!

img_3468_ok.JPGNekünk is lett egy ilyen kép <3 / foto: dr.Szauna

Köszönjük az életre szóló, felejthetetlen élményt!

Még több élmény, még több infó, még több szaunás, még több… szaunáSOK

dr.szauna

Havonta SzaunaSapkát sorsolok KLIKK!

Szeretnél hírt adni magadról? Ilyen és ehhez hasonló cikkekben szerepelnél? Észrevételed, mondandód van? Írj, klikk IDE!

Keress, Kövess, Likeolj, Sharelj…

Facebook G+ Instagram YouTube

MindenAmiSzauna.hu | SaunaTours.hu | SzaunaZona.hu | szaunaSOK.hu