2017.05.28. – SzentendreV8 Wellness – Borbély Nauzika, Kocsis Ibolya, Végh Tímea, Szép Boglárka, Végh Sándor, Németh Miklós Donát, Tompek Attila, Farkas Evelyn, Kiss Anita, Zsebedics Tibor & Mária és még sokan mások…

18673302_1856516094673150_402118529451929749_o.jpg

Az idei AufgussWM Szaunamester Világbajnokság magyar fordulójának fináléjára sikerült elmennem. Jó választás volt, tavalyit átélve, az idei még magasabbra tette a mércét, a versenyzőknél szinte már alap volt az egy kézzel megfelezzük a törölközőt mutatvány, és a nagyon durván nagy törölköző pörgetése. 

Versenyprogramok mind-mind aprólékosan kidolgozottak és átgondoltak voltak. Nauzika Metamorfózisa igazán különleges előadás volt. Donát „viszkis” őrülete már egyszer ámulatba ejtett, nem volt másképpen most sem. Timi Evitája tökéletes volt, Bogi Flashdance műsora a maga kisugárzásával csordultig töltötte a szaunakabint, Sanyi „véghül” méltón megérdemelten bejutott a válogatottba. Zoli és Bálint a különböző kultúrákat a zene és a szauna szeretetén keresztül kötötte össze egy szuper produkcióvá. Végül de nem utolsó sorban a versenyprogramokat Ibó és Attila párosa zárta  „mesébe illő” szerelmükkel ejtették rabul a szaunás közönséget és a zsűri szívét.

dijak2017.png

Az öt tagú nemzetközi zsűri döntése értelmében a világbajnokság döntőjében Szép Boglárka és Végh Tímea képviseli Magyarországot egyénben és párosban, a másik páros pedig Kocsis Ibolya és Tompek Attila. Aki szeretne a helyszínen szurkolni nekik Hollandiában, jöjjön velünk!

A meglepetés programok Charlie angyalaival kezdődtek, Timi, Evelyn és Bogi fűtött be nekünk először, majd Zsebedics Tibor és barátja mulattatott bennünket mulatós mix-ével, amit kár lett volna kihagyni, Kiss Anita is mély honvágyát fejezte ki számunkra, mely sokunkban megindított valamit….

img_1597.JPG

V8Wellness és az Aufguss.hu csapata igazán kitett magáért, profi szervezés, profi verseny.

A Versenyzőknek, a Szervezőknek és minden Segítőnek ezúton is gratulálok!

1…2… 3… Aufguss!!! 3… 2…1… Family!

Köszönjük a sok szép élmény!

Még több élmény, még több infó, még több szaunás, még több… szaunáSOK

dr.szauna

Havonta SzaunaSapkát sorsolok ki! Küldd elneved, születési éved, lakhelyed irányítószámát ITT!

Szeretnél hírt adni magadról? Ilyen és ehhez hasonló cikkekben szerepelnél? Észrevételed, mondandód van? Írj, klikk IDE!

Keress, Kövess, Likeolj, Sharelj…

Facebook G+ Instagram YouTube

MindenAmiSzauna.hu | SaunaTours.hu | SzaunaZona.hu | szaunaSOK.hu