1. Mióta vagy SzaunaMester?

2013 novembere óta vagyok SzaunaMester. Livi vezetett be a csodák világába.

paldesz_ildiko.jpg

kép forrása: facebook

2. Miért lettél SzaunaMester?

Azért szerettem volna megtanulni, mert a családban új beruházások történtek, és köztük volt egy 6 fős szauna is. Jött az ihlet, ha lesz szauna (és a medence miatt, ilyen tanfolyamokra kellett mennem, mint uszodamester, uszodagépész) akkor legyek SzaunaMester is.

3. Mi motivál?

Egyértelműen a vendégek! A visszajelzések, az arckifejezések a szaunában és a sok-sok szeretet és energia amit kapok minden egyes felöntésen, legyen az 6 fős vagy 60 fős.

4. Ki a példaképed?

Először természetesen Livi, aztán István (Szaunamester Délipart), Szabó Zoli, azóta pedig mindig bővül, mindig van valami amit másoktól el lehet tanulni, akire fel lehet nézni.

5. Hogy látod a hazai SzaunaMesterek helyzetét?

Szépen ível felfelé ez a szakmai is, egyre keresettebb és megbecsültebb. A terjedéssel pedig nő a SzaunaKultúra is Magyarországon.

6. Külföldön próbára tennéd magad? Miért?

Sajnos nekem külföld nem jön egyenlőre szóba, főként mert egyedülálló anyaként se időt, se pénzt nem tudok jelenleg erre fordítani, de ami késik nem múlik.

7. Klasszik vagy a show felöntést kedveled? Miért?

Mindegyik programot nagyon szeretem. Megvan mindegyiknek a helye és ideje. A lényeg, hogy jól érezzük magunkat! 

8. Hány legyezés technikát tudsz?

Pontos számot nem tudnék mondani. Többségében kis szaunákban tartok programot, és ott helyhiány miatt korlátozva vagyok. Aztán ha beszabadulok egy-egy nagyobb szaunába, néha még én is meglepődöm magamon, hogy ez is megy.

9. Szerinted hány év kell, hogy itthon (Magyarország) ismert legyen ez a kultúra? Gondolok itt arra, hogy 10 emberből 8 tudja miről van szó.

Szerintem már nagyon szépen elterjedt a SzaunaKultúra hazánkban. Valószínű, hogy a következő években még intenzívebb lesz a terjedés, hisz folyamatosan képzik az új mestereket.

10. Mit tanácsolsz egy most kezdő mesternek?

Ha te élvezed, a vendég is fogja. 🙂 ️(Általában:D) 

 

Köszönöm a Válaszokat!

Még több élmény, még több infó, még több szaunás, még több… szaunáSOK

dr.szauna

 

Havonta SzaunaSapkát sorsolok ki! Küldd elneved, születési éved, lakhelyed irányítószámát ITT!

Szeretnél hírt adni magadról? Ilyen és ehhez hasonló cikkekben szerepelnél? Észrevételed, mondandód van? Írj, klikk IDE!

Keress, Kövess, Likeolj, Sharelj…

Facebook G+ Instagram YouTube

MindenAmiSzauna.hu | SaunaTours.hu | SzaunaZona.hu | szaunaSOK.hu