2017.01.13. – SzentendreV8 Wellness –  Nynke SmidFabian van DijkSzolári Zsolt, Zelenák János, Decsi Bálint

Péntek 13-nak indult, szombat 14-ben fejeződött be.:) Nem először járt a szauna páros nálunk, akkoriban Brigi írt róluk, én sajnos nem tudtam jelen lenni, amit azóta is bántam, ám szerencsére, ismét kis hazánkba látogattak. A fürgébbek, ügyesebbek már írtak róla – egyik, másik – olvashattuk, hogy szenzációs felöntéseket tartottak, talán másnap is ugyan ilyen jók lehettek.

Kiemelném a kávés felöntést, melyen valóban nagy izgulás ment. Javaslom legközelebb hasonló ceremónia alkalmazásánál, kergessük ki az embereket, és az előtérben kenegessük magunkat, úgy biztosan nem teszünk kárt a szaunában.

img_8943.jpeg

A másik az orosz felöntés, melyen Fábián és Őt kísérő barátja, nyírfaágakkal csapkodták szét a vizet, ezáltal iszonyatos párás légkört teremtve a kabinban. Még mi is kaptunk a hátunkra néhány csapást, ha igényt tartottunk rá. Olykor-olykor a kályhára eső nyírfalevelek meg-meggyulladtak ezáltal jó nyírfás felöntést, vagyis szívást kaptunk.

Kiemelkedően Nynke Geisha programja tetszett és Fabian WM-re készült programja a 4 elem – Bedtime stories – lenyűgöző volt, magával ragadó.

Ha megint jönnek, kötelező program, őket látni, érezni kell!

Köszönjük az estét!

Még több élmény, még több infó, még több szaunás, még több… szaunáSOK

dr.szauna

 

Havonta SzaunaSapkát sorsolok ki! Küldd elneved, születési éved, lakhelyed irányítószámát ITT!

Szeretnél hírt adni magadról? Ilyen és ehhez hasonló cikkekben szerepelnél? Észrevételed, mondandód van? Írj, klikk IDE!

Keress, Kövess, Likeolj…

Facebook G+ Instagram YouTube