Mai cikkben Szabó Zoltán (Hévíz és környéke), Végh Tímea (Debrecen, Aquaticum), és Zelenák János (Aufguss Masters Hungary, Szentendre, V8Wellnes), nyilatkoznak.

Zoli

„Balázs Fecónak van egy száma, az „Ez a csönd éve volt”. Ennek analógiájára írnám, hogy nekem ez a csönd éve lesz… Nem pihenni fogok. Úgyanúgy a szauna lesz az életem, csak most inkább befelé, mint kifelé szeretném megélni az impulzusokat. Nincs búcsú, nincs visszatérés. Folyamat van. Most egy ilyen szakaszhoz ért az életem. Aztán, hogy ez meddig tart és hogy mi jön ezután, az úgyis menet közben fog formálódni.”

szabo_zoltan.jpg

Az örök gyerek talán felnőtt kicsit? 🙂 Meglátjuk, Zoli nekünk akkor is „A Szabó Zoli” marad! Van amit vársz az évtől?

„Azt már láttuk, köszönhetően a szentendrei Startnak, hogy igenis ott a magyarok helye a legjobbak között! …A Dakar ralinak volt régen a szlogenje, hogy „Nem a győzelem a cél, hanem a „Cél” a győzelem!” Ha valaki odáig eljut, a világ élvonalában van! A győzelem nem a hab a tortán, hanem a korona gyémántja! Az pedig idő! Jövőre? Utána? Sosem lehet tudni! Csak menni kell előre és nem a partvonalról kiabálni, mert onnan a legkönnyebb focizni! A hazai versenyeken pedig remélem, hogy találkozunk pár ígéretes tehetséggel, akik nem csak bohóckodásnak szánják ezt az egészet, hanem hivatásként, kultúrmisszióként is megélik ezt az életformát … Remélem, az sem lesz elfelejtve, hogy honnét is indultunk ;-)”

Várja az új tehetségeket, én is! Többen is…:)

Timi

Hozzá illően röviden tömören, frappánsan…

vegh_timea.jpg

„A következő szezonban elsősorban  a Szaunaclub munkáját segítem majd. Természetesen nem hagyom abba a versenyszerepléseket sem, az Aufguss Masters Hungary is számíthat ránk mindenben, és a következő kvalifikáción is részt veszünk a csapatommal. Emellett számos külföldi út is előttünk áll még. Előre nem tervezünk semmit, ami jön fogadjuk, ami megy, engedjük 🙂 És élvezzük a szaunázást, szaunáztatást. Szerintem mozgalmas év lesz.”

Nemsemmi, sok erőt és kitartást hozzá! Szorítok!

János

A tavalyi erőteljes szakmai fejlődés és felzárkózás folytatását. Új szaunamester iskolák nyílnak korszerű, professzionális képzéssel szerte az országban. A hazai szaunamesterek tudása tovább közeledik a legmagasabb szintű európai Mesterekéhez. Egyre több helyen használnak majd egyre jobb minőségű anyagokat, olajokat. És – remélem – újabb szaunák is épülnek, melyek megfelelnek a szakmai szabályoknak is. Még többen fognak szaunázni az országban, és még több helyen lehet majd helyesen, ruha nélkül szaunázni.

zelenak_janos.jpg

Igen, ami elkezdődött, azt folytatni kell, nincs megállás…

„Jön a háromszoros szaunamester világbajnok Rob Keijzer, a hawaii Lisa, az osztrák és a svájci bajnok, és sok meglepetés… Elindítjuk professzionális szaunamester iskolánkat Szentendrén, ahol a hagyományos képzésen felül továbbképzések, profi virgácsmester képzés, Loylymasters tréningek, kommunikációs tréningek is lesznek. Lesz női nap, relax nap, és pár komoly rendezvény.”

Ej ha, ez igen. A START videó is erről tanúskodik, Hajrá, várjuk a sztárokat! A kérdések folytatódnak, figyelj, mert jön Németh Miklós Donát, a magyar AufgussWM férfi győztese!

 

Még több élmény, még több infó, még több szaunás, még több… szaunáSOK

dr.szauna

 

Szeretnél hírt adni magadról, ilyen és ehhez hasonló cikkekben szerepelnél? Klikk IDE!

Keress, Kövess, Likeolj…

Facebook G+ Instagram YouTube