A cikksorozat folytatódik, nagy meglepetések, meghökkentő változások…

Kocsis Ibolya (Szombathely, Linsberg Asia), Molnár István (alias Szaunamester Délipart, Siófok, Galerius) Steierlein Tamás (alias Tamas „the Celtic” szaunamester, SaunaParty), ők hárman bevállalták!

Mindhárom mester nagy meglepetést osztott meg velem, igaz innen-onnan már lehetett tudni, olvasni róla, ám mikor tőlük személyesen tudja meg az ember az azért valljuk be más…

István idén lesz újra teljes értékű mester, daganatos betegségéből mostanra épült fel 100%-osan, gratulálok neki, kitartása meghozta a gyümölcsét, most már csak a szaunával tud foglalkozni, munkája a hobbija!

Ibolya és Tamás szintén mindketten változtattak méghozzá lakóhelyet, ki ideiglenesen, ki véglegesen, ezt nem lehet tudni, az viszont tény, hogy Ibolya Debrecenből, Szombathelyre tette át hadiszállását, Tamás pedig Erdingbe száműzette magát, persze nem végleg, csak egy időre, ám ígérete szerint itthon is fel-fel fog tűnni.

 

Ibolya:

Szeretnék még több külföldi és magyar szaunába eljutni akár vendég, akár, mint szaunamester. Idő és energia függvényében, mind elméleti, mind gyakorlati síkon továbbfejleszteni a tudásomat.
kocsis_ibolya.jpg
szép terv, sok sikert hozzá, én drukkolok, és mivel készülsz?
A régi programjaimat újra átírni, és újakat kigondolni. Továbbra is szeretnék megmaradni a szaunamesterek alapképzésében.
Jól hangzik, megyek megnézem a régi-új programokat! 🙂

István:

Főállású munkahelyemen a Siófoki Galerius Fürdőben szakmailag is előreléphettem azzal, hogy megnyitottuk a fürdőruhamentes natúr szaunavilágunkat. Azt gondolom, hogy eddigi munkásságom is meghatározó szerepet töltött be a hazai szaunaéletben és a jövőt illetően is szeretnék alkotó emberként tevékenykedni.
molnar_istvan.jpg
nagy lépés, gratulálok hozzá! Valamivel tudod ezt überelni?
…Az oktatás területén nagy előrelépéseket tervezek. Szívügyem a virgácsmesterség országos szintű szakmai alapjainak lefektetése, honosítása. Elkészült egy tanagyag amelyet a saját szakmai tapasztalataimmal bővítettem és továbbfejlesztettem, valamint külföldi tananyagok bevonásával egészítettem ki. …abban a régióban ahol élek szeretném magamat stabilizálni és fejlődni.
Egy jó virgácsolásra megyek, sok sikert a tervek megvalósításához!

Tamás:

A legfontosabb, hogy nem szeretek szezonról beszélni. Tudatosan kommunikáljuk, hogy a szaunázás nem szezonális, hanem az egészséges életmód része. Főleg Budapesten, a rohanásban, szennyezettebb környezetben tartjuk fontosnak, hogy a szauna mentális és egészségügyi jótékony hatása nem időjárásfüggő. …minél több vendéggel megismertetni a szauna sze@nszok, felöntések, programok (kinek hogy tetszik) különleges élményét. Tavaly is a vendégek 20-25%-a minden pénteken új vendég volt. Idén ugyanezt szeretnénk elérni.
steierlein_tamas_02.jpg
így van, legyünk még többen, hiszen még nagyon kevesen vagyunk továbbá felejtsük el a szezont! 🙂 Mit tervezel?
Személy szerint magyarországi rendezésű versenyeken nem fogok elindulni…Tervezek a Hungarian Sauna Roadshow-n részt venni továbbra is, a lehető legtöbb helyen. Ezek között lesz jó néhány, ami igen komoly megtiszteltetés lesz.  …és hetente show felöntések lesznek itt is (Erding), ami eddig csak alkalmanként történt. Zene, kosztümök, kellékek, ideális szaunák és káprázatos környezet. A legfontosabb, hogy a management mindenben támogat minket, úgyhogy az idei tervek súlypontja szakmailag Erdinghez köthető.
wow, gratulálok, jó tanulást, aztán vigyázz, mert itthon számon kérünk.

 

Mestereink vándorolnak, tanulnak, újraélednek, s csak ebből élnek. Hétfőn újabb mesterek szólalnak meg, jön többek között, a tavalyi év leghangosabb mestere Zelenák János.

 

Még több élmény, még több infó, még több szaunás, még több… szaunáSOK

dr.szauna

 

Szeretnél hírt adni magadról, ilyen és ehhez hasonló cikkekben szerepelnél? Klikk IDE!

Keress, Kövess, Likeolj…

Facebook G+ Instagram YouTube