Újabb cikksorozat, melyben néhány alapvető dolgot, fogalmat szeretnék tisztázni, mit miért, és hogyan kell helyesen végezni, vagy legalábbis kellene…:) Ilyen pl. a SzaunaMester, SzaunaProgam, Program Típusok, vagy éppen a Fürdőruha vagy a Papucs miért marad a szaunakabinon kívül.

Ki Ő, mit csinál, miért van, egyáltalán mi az, hogy SzaunaMester?

Ő az, aki a szaunavilágban figyel ránk, segít ha kell, betartatja a ház szabályait, s a szaunaprogramokat is Ő vezeti. – Persze programokat bárki tarthat, mint ahogyan azt évtizedek óta nyugaton Ausztriában ,Németországban tartanak is, úgy itthon is egyre divatosabb baráti társaságokban, ahhoz nem kell szakképzettséggel rendelkezni, persze aki profi szeretne lenni, az a megfelelő helyen meg is tudja szerezni a tudást. – A kabinban Ő locsol a kályhára vizet, vagy tesz jeget rá, figyelve fokozatosan a hőérzetünk növelésére, kezét feltéve nézi a kabin tetején lévő hőt, majd ezt a légmennyiséget keveri, oszlatja el a törölközőjével, zászlójával különböző technikák segítségével. Figyel a kabinok hő- és páratartalmára, tisztaságára, Mondhatni a wellness/spa részleg lelke. Tőle bátran kérdezhetünk, biztosan tudni fogja a választ

Hogy épül fel egy SzaunaProgram? Kövess figyelemmel, csütörtökön kiderül…

A szaunáSOK kézikönyve!

Az összes dr.Szauna által szervezett eseményt megtalálod a FACEBOOK-on és ITT a blog-on is!
dr.Szauna HÍR(level)EKért KLIKK!
Még több élmény, még több infó, még több szaunás, még több... szaunáSOK
Szeretnél hírt adni magadról? Ilyen és ehhez hasonló cikkekben szerepelnél? Észrevételed, mondandód van? Írj bátran, klikk IDE!
Keress, Kövess, Likeolj, Sharelj...

Facebook Instagram YouTube

drSzauna.hu | szaunaSOK.hu | SzauNaTurista.hu | SzaunaZona.hu

szaunáSOK.hu, Magyarország Legnagyobb FÜGGETLEN Szaunás Közössége! Alapítva: 2013!