Ha van olyan rajongói oldal, amit szeretnél ajánlani barátaidnak, ismerőseidnek, hogy tudjanak Ők is róla, vagy csak szimplán jó fej akarsz lenni az oldallal, ezt egy nagyon egyszerű lépéssel tudod megtenni.

Elég csak az egyik felületen (web! vagy applikáció!) beállítani, automatikusan beállításra kerül arra is, amin nem végezted el!

 

WEB-en:

Keresd fel a kiválasztott oldalt, ott a bal oldali menüsávban kell lennie egy „Az oldal ajánlása az ismerőseidnek” (a képen, piros kerettel kiemelve!)  sor, kattint és már hívhatod is a többeket!

2.png

 

APPLIKÁCIÓ-ban:

Keresd fel a kiválasztott oldalt, koppintás arra a területre ahol mutatja, hogy mennyi „Likes”-ja (a képen, piros kerettel kiemelve!) van az oldalnak. Itt szürkével „Invite friends to like this Page” (a képen piros kerettel kiemelve), koppintás és már hívhatod is a többeket!

m3.jpg

 

Ezzel még az ismerősöd nem lesz követője az oldalnak, viszont értesül a létezéséről, kap egy meghívót, ajánlást tőled, róla!

Jó Munkát & Sok Klikkelést Kívánok!

Köszönöm a barátaid +hívását és a figyelmet!

 

Még több élmény, még több infó, még több szaunás, még több… szaunáSOK

dr.szauna

 

Iratkozz fel hírlevélre, küldd el, neved, születési éved, lakhelyed irányítószámát ITT. A feliratkozók között havonta SzaunaSapkát sorsolok ki!

Észrevételed, mondandód van, írj, klikk IDE!

Keress, Kövess, Likeolj…

Facebook G+ Instagram YouTube