Hotel AgroNormafaGasztro Szauna Est – Lívia Szaunamester

Úgy alakult, hogy Hertelendet ki kell hagynom, az még nem azt jelentette, hogy szaunázás nélkül marad a 7végém…:) Körbenéztem, milyen lehetőségek vannak Budapest és vonzáskörzetében, s a gyomromra is gondolván Lívia gasztro estjére esett a választásom.

Líviát nem kell bemutatnom, a hangulat nála mindig a toppon van, Ő nem a relaxációs felöntéseiről híres. Minden felöntés egyedi egyedülálló, és megismételhetetlen, amiket ő tart. 4 felöntés, 4 féle kulináris élmény…:) Első menet egy nem éppen szokásos bemelegítő volt. Felhevített minket,”leitatott” vörösborral (nem vagyok boros, de nagyon finom volt, még ízlett is :)), majd kaptunk kis falatkákat, amivel fojtottuk a bor hatásait…:) Következett a fűszeres bőrradír, melyet követően kissé „grillcsirkéknek” érezhettük magunkat, a kamrából kiérkezve egy kedves kis fasírt-süni várt minket. A 3. kör kellemes avokádós kence volt, melyet pizzával kísértünk. 🙂 4. a jeges-meggyes felöntés megrázta a társaságot, felborzolt minden kedélyt. 🙂 Természetesen a meggyes kókuszos desszert megkoronázta a kulináris élményeinket.

Líviától megtudta a közönség, hogy minden bizonnyal egyszeri és megismételhetetlen estjén vettünk részt, állítása szerint „soha többé nem lesz ilyen est”. Azt hogy miért, ahogy szokták mondani, „ami az esten történt az ott is marad…” 🙂

Még több infó, még több szaunás élmény, még több… szaunáSOK

dr.szauna