Miért 2013? Pont akkor, mikor megszületett a szaunáSOK csoport. Akkor ott abban a közegben volt meg a helye és szerepe élményeim megosztásánakMára viszont, majd 2 évvel az alakulástól, úgy gondolom egy blog alkalmasabb arra, hogy megalkossam, létrehozzam azt a felületet ahol valóban az élményeimet tudjam megformálni, osztani.

A blogban a szaunázás egy olyan élményét osztom meg veletek (végig tegezőben lesz írva,  a szaunások világában is ez az elfogadott forma), melyet kis hazánkban még igen kevesen ismernek, szaunaceremóniának, szaunaprogramnak, szaunasze@nsznak, vagy a német nyelvből eredő felöntésnek/ráöntésnek (aufguss) is szokták hívni.

A szaunaceremónia és én  2011 januárjában szerettünk egymásba, akkor Kehidakustányon találkoztam eme élménnyel életemben először. Budapestre visszatérve akkor sajnos a közelben, interneten nem találtam lehetőséget, így a jövő évre terveztem ismét Kehidára menni, ami akkor nem jött össze, így ismét az internetbe vetettem magam, ahol az Aquaworldben találtam lehetőséget és rendszeresen járni kezdtem, majd egyre jobban belemélyedtem ebbe a kultúrába, olyannyira, hogy hajlandó vagyok akár több órát is utazni 1-1 ilyen impulzusért.

A miértre is feleljek. 🙂 Az egészséges szaunázást (textilmentes), ezt a fajta szaunázási kultúrát (felöntéses) szeretném minél szélesebb körben ismertté tenni!

Első élményeimtől kezdve miket még a szaunáSOKban tettem közzé, folyamatosan fel lesznek töltve úgy ahogyan azok akkor íródtak meg.

Kellemes olvasást, sok szauna élményt kívánok neked olvasó!  🙂

Budapest, 2015. július 9.

A szaunáSOK kézikönyve!

Az összes dr.Szauna által szervezett eseményt megtalálod a FACEBOOK-on és ITT a blog-on is!
dr.Szauna HÍR(level)EKért KLIKK!
Még több élmény, még több infó, még több szaunás, még több... szaunáSOK
Szeretnél hírt adni magadról? Ilyen és ehhez hasonló cikkekben szerepelnél? Észrevételed, mondandód van? Írj bátran, klikk IDE!
Keress, Kövess, Likeolj, Sharelj...

Facebook Instagram YouTube

drSzauna.hu | szaunaSOK.hu | SzauNaTurista.hu | SzaunaZona.hu

szaunáSOK.hu, Magyarország Legnagyobb FÜGGETLEN Szaunás Közössége! Alapítva: 2013!