Aquaticum SzaunaVilág –  DebrecenÜnnepel a bajnok csapat!Sauna Team Debrecen

Munka ünnepét sikerült méltón megünnepelnem…:) Debrecenbe csellengtem el, Végh házaspár és csapata munkás estjén vehettem részt. A helyet nagyon nem kell szerintem bemutatnom, többen közülünk járt már ott, s volt is már élménymegosztás a helyről. Novemberben SzaunaWM-en voltam arra, akkor fogalmazódott meg bennem, hogy egy klasszikus esten is részt szeretnék venni. Jó döntés volt.

20:00-kor érkeztem, Timi éppen arra járt, így bekísért, mindent megmutogatott, mi merre hogyan működik, nem csak nekem, ahogy láttam voltak még újak, náluk is hasonló köröket futott.
Felöntések 20:30-tól kezdődtek 45 percenként. A nagy szaunában volt az első 3 felöntés, itt valóban kényelmesen el tudtunk férni, végre olyan helyen volt szerencsém szaunázni, ahol nem kellett szűkölködni helyhiány miatt… Éljen Éljen…:)

 

Megismerkedhettem Skita Péter és Seres Beáta lecsapásait, a felöntések mind vidámak, mókásak bulizósak voltak. Végh Sándor egerszalóki NDK-t idéző retró felöntése volt számomra a csúcs, hol a plédtől kezdve a zacskós tej kiöntőn át minden előfordult, amit valamilyen formában a szaunában tudott hasznosítani. Remek volt.
Timi mindnyájuk anyukája, hangulatfelelős szerepét maximálisan jól tudja ellátni, s jól is áll neki.

 

Dajka Tamás hírhedt orosz felöntése már a „stolen” kamrába volt. Amiről érdemes tudni, hogy itt a falak nem fával, hanem kővel van borítva, így onnan is verődik vissza a meleg, ha jól láttam 95 fokos volt a kabin, bátran a felső karéjra ültem, de csak 2 ráöntést bírtam ki, még a „szünet” előtt szó szoros értelmében kimenekültem, sajnos nem bírtam, így még vissza kell mennem, alsóbb szinten átélni ezt a tüzes-jeges „rémületet”. 
 

Mint megtudtam a hét minden napján van 3 felöntés, így bármikor ha izzadni támad kedvünk meg tudjuk tenni. Nekem a szívembe lopta magát a hely, Debrecen méltán mondhatja magát jelenleg Magyarország szauna fővárosának.

Végh Tímea, Seres Beáta, Végh Sándor, Skita Péter, DajkaTamás, Köszönöm!

 

Még több infó, még több szaunás élmény, még több… szaunáSOK

dr.szauna